Oorspronkelijk gepubliceerd in het Pools.

 

De innovatieve grote gaten van de swimfeeder zorgen voor een betere vrijlating van het aas onder water. De speciale interne ribbels voorkomen effectief dat het aas loslaat tijdens de worp. Een rechthoekig gewicht houdt het frame van de feeder stevig vast. Het halfronde bovendeel zorgt voor een zeer nauwkeurige worp, en de diep verzonken wartel minimaliseert verwarring.

De hele serie omvat 4 verschillende modellen: mini, standaard, groot en inline.

 

MINI

Het miniformaat is ideaal voor het vissen in het vroege voorjaar, de herfst en de winter, wanneer de vissen slechts een kleine hoeveelheid voedsel eten. De lengte van de korf is 2,4 cm. Ze zijn verkrijgbaar in de volgende gewichten: 15, 20, 25, 30 en 40 g.

 

STANDAARD maat M

De ideale maat om te vissen wanneer u een middelgrote portie wilt voeren. Lengte 3 cm, diameter 2,5 cm. Ze zijn verkrijgbaar in de gewichten: 20, 25, 30, 40 en 50 g.

 

LARGE

Dit grote model, dat zeer geschikt is voor het voeren van meer grondvoer, kan ook gebruikt worden voor het pre-baiten in de winter in kanalen of meren, en ook in het vroege voorjaar en late najaar. Lengte 4 cm, diameter 3 cm. Ze zijn verkrijgbaar in gewichten van 20, 25, 30, 40, 50 en 60 g.

 

INLINE

De kooi, die we op twee manieren kunnen vissen, zoals de naam al doet vermoeden, de hoofdlijn gaat door het midden van de kooi, en wordt op zijn plaats gehouden met een wartel. Zet de wartel half vast in de feeder om een bout-effect te creëren. Laat de feeder vrij lopen door de wartel buiten de feeder te laten. Zeer goede resultaten worden verkregen bij het vissen met grondvoer 'Method-style' op commerciële visserijen.

Lengte 3 cm, diameter 2,5 cm. Ze zijn verkrijgbaar in de gewichten: 20, 25, 30 en 40 g.