Oorspronkelijk gepubliceerd in het Engels.

Een innovatief feeder-ontwerp dat vissers in staat stelt om maden in hun stek te druppelen of, indien nodig, onmiddellijk een grote hoeveelheid aas in hun stek af te leveren, nauwkeurig en op afstand.

Door het ontwerp in twee richtingen kan de feeder worden gevuld met maden door het venster voordat de huls wordt gedraaid om een maden feeder te creëren, geweldig voor het kopen van een paar beten in de winter. Ze zijn ook fantastisch bij het vissen op een locatie vol met hongerige vissen, zoals skimmers of brasem, omdat de feeder kan worden geladen met aas, zoals gehakte worm en casters, door het venster voordat een plug van grondvoer wordt uitgesmeerd over de top voor een snelle levering van aas.

Dankzij het ontwerp van het eindgewicht zijn ze ideaal om lange afstanden te werpen of tegen de wind in. Ze zijn groen van kleur en passen dus goed in de omgeving van een meer. Ze zijn verkrijgbaar in drie lengtes: 4,4 cm, 5,3 cm en 5,8 cm, variërend van 20 gram tot 50 gram.

Colin Sheppard

Introduceer uw keuze van voeder.

Een reepje aas bevat het hoofdvoer.

Klaar om te werpen voor een snelle release.

"Geweldig om lange afstanden te werpen."

Draai aan de huls om te veranderen van een raamvoeder naar een madenvoeder.

De madenvoeder, geweldig in de winter wanneer aanbeten moeilijk te krijgen zijn.

Een mooie karper gevangen op de feeder geladen met maden.