Oorspronkelijk gepubliceerd in het Engels.

 

Als er één klein stuk eindmateriaal is dat een belangrijk verschil heeft gemaakt in mijn visserij, dan is het wel de introductie van deze verbindingskralen, omdat ze de noodzaak van wartels en kralen op veel gebieden van mijn visserij hebben vervangen. Het afgeronde deel, dat aan de hoofdlijn wordt geregen, vervangt de noodzaak van een kraal, die als buffer dient voor lopende loodjes en feeders en het verbindingsuiteinde van de kraal, dat hierin schuift en aan de hoofdlijn wordt bevestigd, stelt de haaklengte veilig vast.

Het briljante aan deze kraal is dat ik een haaklengte in enkele seconden kan verwisselen, wat tijd bespaart en me in staat stelt om onmiddellijk de veranderingen te ringen om precies te weten te komen hoe de vissen het aas gepresenteerd willen hebben. Vorige Connector Beads die ik heb gebruikt waren gemaakt van hard plastic en waren echt moeilijk uit elkaar te trekken, maar deze zijn gemaakt van een veel zachter materiaal dat gemakkelijk uit elkaar kan worden getrokken.

Ze zijn verkrijgbaar in twee maten, middelgroot en groot, groen van kleur, uiterst betrouwbaar en worden geleverd in verpakkingen van tien stuks.

Michael Colsino

Vaak zijn het de kleine dingen die een enorm verschil maken.

Vervangt de noodzaak van wartels en kralen.

Gemakkelijk uit elkaar te halen en volkomen betrouwbaar.

"Deze connectoren hebben bewezen uiterst betrouwbaar te zijn."