Oorspronkelijk gepubliceerd in het Engels.

 

Deze Mini Cups passen perfect bij mijn winterse kanaalvisserij omdat ze licht van gewicht zijn, gemakkelijk te gebruiken en briljant zijn als ik alleen een paar gehakte wormen en zwenkwieltjes, maden of een klein bolletje geliquideerd brood wil voeren. Elke beker heeft brede achterste sleuven waardoor ze moeiteloos op grote diameter tipsecties kunnen worden geschoven. Ze worden ook geleverd met afneembare doppen die het morsen bij het verzenden naar een maximale afstand elimineren. Elke seconde telt in een wedstrijd en deze bekers zijn zo licht en klein dat ze aan kunnen blijven tijdens het vissen, waardoor het zwemmen op een kleine en vaak basis kan worden gevoerd zonder dat u naar een cupping kit hoeft te reiken.

 

Verkrijgbaar in drie maten, small en medium (verkocht als paar) en large (alleen verkocht).

Jamie Burt

De precisie gleuven zullen de topkits niet beschadigen.

Monteer de dop om morsen te voorkomen.

Dop verwijderd voor het voeden van de rand.

"Het kleine formaat betekent dat deze bekers op hun plaats kunnen blijven."

Verschillende maten voor verschillende toepassingen.

De doppen kunnen worden verwijderd om de hoeveelheid en de snelheid waarmee het voer wordt losgelaten aan te passen.