Voor het eerst gepubliceerd in het Engels.

Een ding dat ik altijd probeer te bereiken is dat mijn haakaas zich op dezelfde manier gedraagt als het losse voer dat ik voer. Dit is vooral belangrijk bij het vissen op kanalen in de diepte van de winter, wanneer het water gin clear is voor voornagel, een situatie waarin slechts een paar extra vissen het verschil kunnen maken in waar je in een wedstrijd komt. Proberen de perfecte haak te vinden die niet alleen vlijmscherp en licht is, maar tegelijkertijd ook sterk genoeg, voor het geval dat een krachtige bonusvis zoals een grote baars aan de haak wordt geslagen, is moeilijk gebleken, maar ik kan eindelijk met een gerust hart zeggen dat ik zo'n patroon heb gevonden!

De Sphere Feeder Ultra Lite is niet alleen voor het feeder-vissen; het is een briljante haak om te gebruiken bij het vissen met de hengel, stok of waggelaar, vooral met kleine delicate aassoorten zoals bloedworm, pinkies, kraakpanden en een van mijn favorieten, broodpunch. Een extra bonus die ik heb gevonden is dat er maar heel weinig vissen verloren gaan op dit patroon waardoor ze voor bijna al mijn wedstrijdvissen aan de haak worden geslagen. En in tegenstelling tot de meeste andere merken krijg je vijftien schophaken met weerhaken in elk pakje, van maat 8 tot en met 18!

Jamie Burt

Verkrijgbaar in de maten 8 tot 18 voor al uw feeder-vissen.

Het kleine weerhaakje en de omgedraaide punt zien maar weinig vissen op drift komen.

"Dit is een briljante allround haak."