Beste visvrienden,

Het nieuwe jaar is al weer enkele dagen oud. 2020 was voor ons allen een tamelijk ruwe vaart op een stormachtige zee. Ook in 2021 zal de pandemie ons nog geruime tijd begeleiden. Het is in het leven niet altijd mogelijk een rechte weg af te leggen en er komen ook zeker meer uitdagingen op ons pad. En toch krijg je steeds weer nieuwe kansen om nieuwsgierig te blijven en naar voren te kijken.

Mijn persoonlijk advies aan iedereen: binnen het kader van de mogelijkheden het leven zo aangenaam mogelijk in te richten. En daarbij horen in ons geval zeker ook het najagen van doelen en dromen op sportvisserijgebied.

Misschien wilt u al lange tijd eens een bijzonder water bevissen en wordt u lid van een nieuwe vereniging? Deze wens heb ik overigens al afgelopen jaar in vervulling laten gaan. Of u gaat weer eens de zee op en leert daar nieuwe vistechnieken kennen vanaf de boot? Ook de misschien wat overmoedig klinkende wens om eens een gigantische meerval te landen, hoeft geen droom te blijven – we mogen ook de komende tijd in de natuur verblijven en hebben talloze mogelijkheden om onze hartstocht ‘sportvissen’ te beleven. De enorme toename van de hengelsport, met vele rasechte nieuwkomers en ook velen die na jaren van inactiviteit hun hobby weer opgepakt hebben, laat ons dat duidelijk zien.

Mijn sportvissershart wenst u geluk, tevredenheid, hartverwarmende vangstmomenten en alles bij elkaar een succesvol visseizoen met onvergetelijke uren aan het water. En het belangrijkste: blijft u gezond!

Uw
Frerk Petersen, Managing Director Zebco Europe Ltd.