Oorspronkelijk gepubliceerd in het Engels.

 

Deze opvallende goudkleurige landingsnetten hebben unieke, innovatieve EVA-drijvers op het frame, waardoor ze veel gemakkelijker aan de oppervlakte te leggen zijn bij de voorbereiding van het aanlanden van een vis. Gekoppeld aan een visvriendelijk 6mm gaas (8mm op de grote/extra grote maat), sterk spreidblok en messing draad is het Gold Net assortiment verkrijgbaar in drie maten, waaronder een populaire extra grote maat, geweldig voor die commercials wanneer grote karpers verwacht worden.

Samen met Black Magic T/A Power Handle maakt het een geweldige set up die zeer licht, sterk en stijf is waardoor het gemakkelijk te manoeuvreren is op die vitale momenten dat er snelheid nodig is voor die bonusvissen.

Verkrijgbaar in drie maten

Medium - Breedte 45cm Hoogte 38cm diepte 28cm

Groot - Breedte 55cm Hoogte 45cm Diepte 30cm

Extra groot - Breedte 60cm Hoogte 50cm Diepte 35cm

Jamie Burt

Het strooiblok en het metalen frame zijn ongelooflijk sterk.

Het drijfschuim betekent dat het net niet zinkt als ik me concentreer op het spelen van een grote vis.

"Geweldig voor die reclamespots als er grote karpers worden verwacht."