Voor het eerst gepubliceerd in het Engels.

 

Wanneer brasem en andere grotere vissen het doelwit zijn, heb je een net nodig dat niet alleen robuust is, maar ook gemakkelijk te manoeuvreren. Het CK Competition-net voldoet op bewonderenswaardige wijze aan deze eisen en is verkrijgbaar in verschillende versies om aan verschillende soorten visvangst tegemoet te komen.

Ik heb de neiging om het medium formaat te gebruiken dat bij 50cm bij 40cm precies goed is voor grotere vissen. De diepte is ook precies goed, omdat het niet te diep is, waardoor het gemakkelijk is om vissen los te haken met het net stevig tussen mijn knieën gehouden.

Het gaas op het grote net heeft een diameter van 8 mm, waardoor het zeer eenvoudig door het water te duwen is. Het is ook erg zacht en de vissen hebben de neiging om er rustig in te liggen. Ik heb ook gemerkt dat het gaas vrij haakvast is, wat tijd kan besparen.

Het metalen frame is echt sterk en zit stevig vast in het strooierblok. Al met al is dit een zeer goed doordacht net dat precies doet waar het voor bedoeld is met een minimum aan gedoe.

Klein - 45cm x 35cm frame bij 28cm diep, met 8 x 8mm mesh

Medium - 50cm x 40cm frame bij 28cm diep, met 8 x 8mm mesh

Haargaas - 50cm x 40cm frame bij 28cm diep, met 2 x 2mm mesh

Pat Cuddy

Door het 8mm gaas is het net zeer gemakkelijk te verplaatsen door het water.

Het ideale net voor grotere vissen, zoals brasem en karper.

"De grootte en de diepte zijn precies goed."