Origineel artikel gepubliceerd in het Engels.

 

Deze kleine juweeltjes zijn een integraal onderdeel geworden van de meeste van mijn feeder rigs en zelfs van sommige float set-ups. Zoals veel van de beste ideeën zijn ze ongelooflijk eenvoudig, maar toch zeer effectief, en het belangrijkste is dat ze niet in de war raken.

Dit zijn extreem sterke mini-wartels, maar in plaats van twee ogen is een van de draden gevormd tot een parallelle haakvorm. Een klein stukje slijtvaste rubberen buis past over de haak en sluit de lus effectief af wanneer deze in gebruik is.

Dus wat je hebt is een zeer eenvoudige methode om je hooklenghs direct te veranderen. Koppel dit aan de anti-verdraaiingseigenschappen van de wartel en het kluwenbestendige ontwerp en je hebt een briljante connector die ideaal is voor een veelheid van feeder rigs.

Een kleine tip van England International Will Freeman was om twee stots te gebruiken in plaats van kralen tussen de Connector Swivel en de feeder link. Hierdoor ontstaat een kleine giek die de haaklengte weghoudt van de giek, waardoor de klittenband massaal wordt afgeknipt. Geef het een kans, in combinatie met deze connectorwartels is het een geweldig klein randje.

Verkrijgbaar in 10mm en 12mm maten.

Kye Jerrom

Deze kleine draaikoppelingen maken het wisselen van schakels zeer eenvoudig.

Schuif het rubber gewoon terug om de haaklengtes te veranderen.

Ik gebruik deze zeer eenvoudige feederopstelling.

"een briljante connector die ideaal is voor een veelheid aan voederinstallaties. "