Bij het vissen op de rivier de Trent zal ik vaak meerdere voedingsstaven bij me hebben om alle eventualiteiten te dekken, dus ik was op zoek naar een nieuwe holdall die me in staat zou stellen om meerdere verzonnen staven veilig en zeker mee te nemen. Na een paar maanden gebruik kan ik melden dat de Sphere Multi Rod Carrier deze rol uitstekend heeft vervuld, waardoor ik al mijn voerstangen georganiseerd en klaar voor gebruik kan houden.

Net als alle andere Sphere-bagagemodellen is ook de afwerking uitstekend. Gemaakt van het iconische geweven carbonweefsel, dat niet alleen echt duurzaam is, maar ook schoonveegt - perfect voor die modderige winterse oevers. Alle accessoires, en met name de ritssluitingen, zijn echt sterk en zullen jarenlang meegaan, zoals je van een Sphere product zou verwachten.

Binnenin maken de verdelers het mogelijk om vier geconfectioneerde staven te dragen met veel ruimte om te sparen. In feite kunt u gemakkelijk een andere hengel binnenhalen als dat nodig is, of een paar hengels in hun tas. Hoewel dit geen compacte tas is, betekent het formaat wel dat u alles kunt meenemen, inclusief het aanrecht!

Het halfstijve ontwerp is goed gewatteerd en geeft een uitstekende bescherming aan mijn dure voedingsstaven. Er is zelfs een intern vakje speciaal voor reservepunten, wat een hele leuke bijkomstigheid is.

Terwijl dergelijke bagage waarschijnlijk het grootste deel van zijn leven op de kruiwagen zal doorbrengen, zijn de kwaliteit van de schouderband en de draagriemen van onschatbare waarde gebleken als er een vreemde omheining, of zelfs steile oevers, is om te onderhandelen.

Als u uw samengestelde staven in alle veiligheid wilt dragen, dan moet u deze tas echt bij uw lokale Browning-verdeler controleren.

Tom Noton

Al het beslag is van topklasse.

De schouderband is nuttig voor natuurlijke locaties.

Elk compartiment kan twee verzonnen staven bevatten.

"Net als de hele Sphere-bagagelijn, is de afwerking uitstekend."

De tas is verkrijgbaar in de maten waarin alle voeder- en drijfstangen passen.

De versterkte basis is een mooie touch.

Interne zakken houden de staven stevig vast.