Origineel artikel in het Engels.

 

De Sphere Silverlite System Whip doet het dak echt omhoog gaan als het gaat om het versnellen van het vissen naar zilver bij de hand. Dit moet het meest veelzijdige zweepsysteem op de markt zijn en maakt het vissen met langere lengtes en korte lijnsnelheden, op lange lengtes, tot 10 meter moeiteloos.

Onlangs heb ik deze gemengde tele/takeapart System Whip door de vingers gezien, waarbij ik hem eerst naar een diepe, heldere plek heb gebracht waar ik de flicktip op 8 meter afstand van de hand heb gevist. Het is ongelooflijk slank, ultralicht en verbazingwekkend duurzaam omdat het is gebouwd met behulp van dezelfde gerespecteerde Sphere grade carbon en bouwtechnologie die de stijfheid in het middengedeelte creëert die nodig is bij het vissen bij de hand. Uitgebalanceerd en responsief betekent gewoon dat er meer beten worden geraakt en dat er meer vis in de keepnet komt, precies wat alle ervaren, professionele wedstrijdvissers eisen.

De tweede proef was op een heel andere plaats, heel ondiep, waar om de zoveel tijd een karper of een grote brasem op de actie kon binnenvallen. Elastiek in de bovenste twee delen van het parcours is onvermijdelijk en het elastiek strekt zich uit vanaf het puntje, maar zoals ik al jaren gewend ben aan het gebruik van andere bolpalen, hoefde ik me geen zorgen te maken, want al snel had ik de eerste karper onder controle en in het net.

De Sphere Silverlite System Whip is verkrijgbaar in twee sets, 10m en 8m wat ik heb en deze wordt geleverd met 8m paal (3-delige telescopische topkit, plus 5 afneembare secties) inclusief flicktip, omkeerbare paalbeschermer voor 7m en 8m secties, 2 x 3/1 telescopische topkits met holle punten* plus de Hardcase Multi-pocket draagkoffer.

Dit systeem versterkt ook een reeks innovatieve functies en technologie zoals versterkte spanningspunten, diamantoppervlakafwerking voor een vlotte en snelle verzending, uitlijnpunten voor maximale stijfheid, paalbeschermingssysteem en nog veel meer.

Sinds ik de nieuwe Sphere Silverlite System Whip heb opgepikt, kan ik hem niet meer neerzetten en weet ik dat deze paal me een echt prestatievoordeel gaat geven.

Justin Watkins

*Aanwijzing - beide topkit typen kunnen worden omgebouwd naar holle of massieve flick tip type door het veranderen van de tip "A" sectie - de tips zijn beschikbaar als reserveonderdelen.

Silvers bij de hand. Ik vind het geweldig!

Opvallende graphics voor eenvoudige herkenning.

Het eindresultaat van een snelvuursessie.

"deze paal gaat me een echt prestatievoordeel geven"

Geleverd in een eigen speciale hardheidsdraagtas.

Overgewikkelde grijpzones voor extra stevigheid.

De interne zakken in de harde koffer stellen me in staat om mijn topkits te organiseren.

Hoogste kwaliteit Japanse koolstof met interne versterking.

Sectiebescherming is standaard.

Ik hou van de ingetogen graphics.