Deze innovatieve feeder heeft me een grote voorsprong gegeven in menig wedstrijd waardoor ik karpers kan vangen van de off, waardoor andere vissers het inhaalspelletje kunnen spelen.

Voordat ik mijn rand onthul, laten we eerst even kijken naar de Xenos Feeders, die in drie maten (J-25, J-28 en J-32) worden geleverd en verzwaarde koppen hebben aan de voorkant, variërend van 30-80g, die gemakkelijk kunnen worden verwijderd en veranderd. Of u nu een klein laadvermogen wilt leveren op een lange afstand of een groot laadvermogen in de buurt, deze feeders zijn uiterst veelzijdig en dekken de meeste situaties, maar er is ook een drijvende balvormige kop die past bij deze feeders die het niet alleen mogelijk maakt om karpers van de top te vangen, maar die nog belangrijker is dat ze kunnen worden aangepast om te zinken met verschillende snelheden om ze te vangen van elke diepte binnen de zwempartij.

Om deze drijvende kop te laten zinken, hoeft u alleen maar de stekker uit het kleine gaatje te halen en een gesplitst schot toe te voegen. Hoe meer je toevoegt, hoe sneller het zinkt, maar de meest dodelijke fatsoenlijke die ik heb gevonden is om het kritisch te balanceren zodat het mega langzaam zinkt, net als de pellets die in de kooi zijn geplaatst en die naast je haak.

Ik weet dat het allemaal te mooi klinkt om waar te zijn, in feite zullen velen zeggen 'dat zal niet werken' maar totdat je dit hebt geprobeerd zal je gewoon niet weten wat je mist.

Colin Sheppard

Volledig uitwisselbare feeders.

Door het toevoegen van gewicht wordt de snelheid waarmee de feeder door het water valt, aangepast.

Volledig geladen en klaar om te gaan.

Mijn geheime wapen, onthuld!

Vangen terwijl de andere kant van de wereld worstelen.

Als je een diepe commerciële vol met karpers in de buurt hebt, moet je echt op de Slow Sinker gaan zitten!

"De feeder kan worden gebalanceerd om ongelooflijk langzaam te zinken."