Soms maken de eenvoudigste dingen in de visserij de grootste verschillen! Alleen al door het plaatsen van de robuuste hoek-verstelbare connectorbeugel aan de smalle kant van een keepnet kunnen er tijdens een wedstrijd meer netten voor u worden geplaatst, iets wat belangrijk is op zakkende wateren wanneer gewichten van meer dan 300 pond gebruikelijk zijn en er grenzen aan het 50 pond net worden gesteld!

Gemaakt van een Quick Dry Mesh materiaal is dit net zeer visvriendelijk, omdat het bijna geen vinnen meer heeft die worden ingehaald en omdat het donker is, blijft de vis rustig. De boven- en onderringen, die de meeste straf krijgen tijdens karpervissen, zijn gemaakt van metaal en de middelste ringen zijn gemaakt van stevig plastic. Deze netten zijn echt licht en kunnen worden opgevouwen tot slechts een paar centimeter, wat betekent dat vele netten kunnen worden ingepakt en getransporteerd in mijn Sphere Large Multi Net en Tray Bag.

 

(L) 3.0m x (B) 50cm x (H) 40cm

Ook verkrijgbaar in twee maten, met montage in de normale positie, in lengtes van 2,50m en 3,50m, beide 50cm breed en 40cm hoog.

Justin Watkins

De schroefdraadadapter zit aan de korte kant van de rand, waardoor er ruimte is voor meer keepnets voor je.

Al het beslag is extreem sterk.

Het zachte gaas is zeer visvriendelijk.

Deze netten drogen heel snel.

"Gemaakt van een Quick Dry Mesh materiaal is dit net erg visvriendelijk."

Deze netten zijn verkrijgbaar in drie verschillende lengtes.

De hoekadaptor is zeer goed gemaakt en sluit goed af.