Als je ooit je reservestaven en -haspels aan elkaar hebt laten haken, dan is deze nieuwe stok voor jou. Ontworpen om vier voedings- of drijfstangen vast te houden, zelfs als ze zijn uitgerust met moderne 50-size lange afstandsrollen, houdt dit roost uw spullen veilig en op voldoende afstand om klitten te elimineren.

Het ontwerp van zacht gegoten schuim beschermt de delicate blanks, terwijl het L-vormig ontwerp ervoor zorgt dat de staven niet van de stok afwaaien, zelfs niet bij de sterkste wind. Voorzien van een standaard schroefdraad kunnen ze, afhankelijk van uw voorkeur, aan uw box of aan vele zijgoten worden bevestigd of op een apart statief worden gebruikt.

Een echt doordacht ontwerp dat precies goed is voor de moderne hengel- en lijnvisser.

Pat Cuddy

Browning West Midlands

Deze rest houdt de staven op een verstandige afstand van elkaar.

De L-vormige EVA-schuimuitsparingen stoppen het afblazen van de staven bij harde wind.

Als u meerdere loopstaven opzet dan is dit de ideale rust.

"Precies goed voor de moderne feeder visser."