Een kwaliteitsstatief is essentieel voor het stabiel houden van uw slaapplaatsen, vooral wanneer er kans is op een sterke zijwind. Hoewel ze misschien niet de lichtste zijn, hou ik echt van deze volledig metalen Browning Statieven. Het zal moeilijk zijn om een sterkere steun te vinden, en ze hebben bewezen extreem sterk te zijn.

Alle drie de poten zijn traploos verstelbaar, tot iets meer dan 1 meter hoog, waardoor het gemakkelijk is om oneffenheden in de oevers op te vangen en je slaapplaatsen hoog en uit de buurt van oeverbegroeiing te krijgen. De middenkolom is ook in hoogte verstelbaar, waardoor er nog meer lift is als dat nodig is.

De duimschroeven zijn zeer grof en gemakkelijk te gebruiken, zelfs in de kou. De schroefdraad accepteert alle slagpennen en staafsteunkoppen, waardoor het ook zeer veelzijdig is. Een heel handig stuk gereedschap.

Pat Cuddy

Het volledig metalen ontwerp is zeer sterk.

De beenaanpassing is echt positief.

Een zeer robuust stuk gereedschap.

"Dit statief doet zijn naam echt eer aan."