Er zijn momenten dat ik groundbait moet mengen of microkorrels moet dempen in kleine hoeveelheden en het gebruik van een grote vaste grondgebonden kom is gewoon niet geschikt. Dit is waar deze groundbait schalen tot hun recht komen. Verkrijgbaar in kleine (15cm) en middelgrote (20cm) maten, ze verpletteren en nemen vrijwel geen ruimte in mijn handbagage in beslag.

Het materiaal is schoon te vegen, waardoor ze gemakkelijk uit te wassen zijn, en toch zijn ze stijf genoeg om het mengen van gemalen aas zeer eenvoudig te maken. Ik hou van de draaghandvatten, waardoor ze veel makkelijker te dragen zijn. Ik gebruik ze ook om wat water te scheppen bij het mengen van grotere hoeveelheden groundbait.

Een zeer nuttig stuk gereedschap dat de bank niet zal breken.

Zeer geschikt voor het mengen van kleinere hoeveelheden aas.

Als de omstandigheden hard zijn, heb ik alleen een kleine hoeveelheid aas nodig om mee te werken.

Deze mooie crucian viel voor Champion's Method Robin & Krill toen ik constant moest experimenteren met verschillende mixen.

"Een zeer nuttig stuk gereedschap dat de bank niet zal breken. "