Stel je de scène voor. Een succesvolle visdag loopt ten einde en het is tijd om naar huis te gaan. Met de spullen achterin de auto staat de verwarming op volle kracht, want de dagen worden al koeler. Tegen de tijd dat ik thuiskom zit de auto vol met condens en die 'visachtige' geur betekent dat het een geslaagde dag is geweest, maar wat de rest van de familie zeker niet op prijs stelt! Gelukkig is er een eenvoudig antwoord op dit probleem dat de muffe geur van vochtige netten aanzienlijk vermindert.

Onlangs ben ik overgestapt op de Xitan Keepnet Bags, die het water en de geur goed vasthouden.

De tassen zijn verkrijgbaar in twee versies: de Xitan Waterproof Single keep net bag past op één of twee standaard keepnetten en de schepnetkoppen die u nodig heeft voor uw vissessie op het water. De Xitan Waterproof Double keep net bag kan gebruikt worden om twee tot vier netten op te bergen, samen met de schepnetkoppen en uw onthaakmat.

De zakken zijn waterdicht, waardoor lekkage wordt voorkomen en de achterkant van uw auto ook droog blijft, totdat u thuiskomt en de kans krijgt om uw netten in het zonlicht uit te drogen om eventuele schurken te doden.

De sterke handgrepen zijn stabiel en veilig en de afwerking van de tassen is ongeëvenaard. Houd de geur en de dam weg. Want alles wat we willen zijn de herinneringen en niet de 'zoete' geur van succes!

 

Kenmerken van de Xitan Waterproof keep netzakken zijn onder andere:

Sterk maar zacht waterdicht materiaal

Verzegelde naden en robuuste draaggrepen.

Een wijd opengaande ritshoes, met duurzame ritsen

Enkele maat heeft ruimte voor maximaal twee standaard bewaarnetten plus een netkop.

Dubbele maat heeft ruimte voor maximaal vier standaard bewaarnetten plus een netkop.

Wasbaar dankzij het 'Eazi Clean' concept

Gemaakt van 300D polyester.

Strakke lijnen!

Kai Chaluppa, Team Browning

Net als alle Xitan-tassen zien de Net Bags er net zo goed uit als ze presteren.

Groot genoeg om tot vier netten en landingsnetten te houden.

Kwaliteitsritsen en -handvatten die je niet in de steek laten.

"Een einde aan die natte netgeur."

De volgende is Andy Blay van Team Crowsport die niet alleen het complete karakter van de wedstrijdvisserij mist, maar ook de voorbereiding die nodig is voor elk van hen, voordat Tim Bruce van Team Wickford de vissers van deze week voltooit en praat over het vangen van grote karpers aan de rand van de paal.

Elke functie zal een aantal geweldige tactische adviezen bevatten, evenals de aanpak die nodig is om het beste uit elke sessie te halen.

Volgende week zullen er nog drie topvissers zijn die praten over wat ze van plan zijn, en je weet nooit of we allemaal weer een lijn mogen trekken en van onze sport mogen genieten.