Het creëren van een sterke, betrouwbare schakel in uw booreilanden is essentieel. Bij sommige opstellingen, met name bij veel feeder rigs, waarbij de hookbait op de retrieve kan draaien, is een draaikoppeling wenselijk om de twist te verminderen. De meeste draaikoppelingen zijn echter vrij onhandig en kunnen uit de toon vallen wanneer een meer delicate presentatie nodig is. Niet de maat 14 King Feeder Swivels echter. Deze kleine draaikoppelingen zijn ideaal voor zowel feeder als float set-ups waar een draaikoppeling nodig is.

Het kleine formaat voegt minimaal gewicht en weerstand toe aan de rig (gelijk aan een nummer 8 schot), wat betekent dat beten duidelijker worden gezien en minder aanwijzingen worden gemist. Het minuscule gewicht betekent ook dat deze wartels ook gebruikt kunnen worden op float rigs, vooral in stromend water, waar lijndraaiing een probleem kan zijn, ik gebruik ze zelfs op grote gehakte worm rigs om spin ups met groot aas te vermijden.

Ondanks de kleine afmetingen, zijn deze draaikoppelingen gewaardeerd op 4kg breeksterkte, meer dan voldoende voor de meeste feeder rigs. Als u uw feeder rigs wilt verbeteren dan zijn deze kleine juweeltjes een must-have item in uw box.

Verkrijgbaar in verschillende maten van 8 tot 14.

 

Kye Jerrom

King Swivels zijn een must-have in mijn doos.

Door de 4kg belasting van deze wartels zijn ze bruikbaar voor een breed scala aan toepassingen.

King Swivels zijn precisie ontworpen.

"Deze kleine draaikoppelingen zijn zeer veelzijdig."