Ik gebruik nu al een tijdje Cenex Feeder Mono en ik heb het gevoel dat het me een enorme voorsprong geeft bij het vissen met de feeder, omdat het bijna onmiddellijk zinkt en omdat het van medium-stretch is, brengt het alles direct terug naar de hengelpunt.

Het hebben van een speciale gladde oppervlak afdichting verhoogt de casting afstand en verbetert het ophalen, het is ook zeer slijtvast dus het is een zeer veelzijdige hoofdlijn en zal een beroep doen op de bream angler casting naar de horizon of de visser gericht op karper tegen haken waar je gewoon niet kunt geven ze een inch! Zijn zinkende eigenschappen en soepelheid zijn ook voordelig wanneer er een zware oppervlaktesleep is, vooral bij het drijvend vissen op afstand.

Ik hou gewoon van deze lijn, omdat het zo veel toepassingen heeft, omdat het gewoonweg niet wordt beïnvloed door de strenge eisen van de moderne wedstrijdvisserij.

Verkrijgbaar op spoelen van 150m in de volgende diameters/brekende stammen -

0.14mm - 4lb

0.16mm - 5lb

0.18mm - 6lb

0.20mm - 7.40lb

0.22mm - 9.70lb

0.24mm - 11.80lb

0.26mm - 12.80lb

0.28mm - 13.70lb

   

Alec Roberts

Bestand tegen alles wat er naartoe gegooid wordt.

Deze zachte lijn zit perfect op de spoel.

"Ik hou gewoon van deze lijn omdat het zo veel toepassingen heeft"