Visbescherming is uiterst belangrijk en we moeten tegenwoordig allemaal een onthaakmat bij ons hebben, want er zijn momenten dat het onthaasten lastig kan zijn en het beste is om de vis neer te leggen. Zelfs in wedstrijden vind ik dat er op elk weegpunt matten moeten worden gebruikt, het is gewoon logisch dat de vissen die ons in een frame hebben geplaatst, optimaal worden beschermd.

Deze mat is niet groot, want het is geproduceerd met praktische afmetingen om te verdubbelen als een waterdicht kussen, geweldig voor zitdozen die nieuw en iets hard zijn en zelfs beter zijn bij het zwerven van een rivier, omdat het op de grond kan worden geplaatst en er op kan worden gezeten.

Afmetingen - (L) 75cm x (B) 45cm

Andy Blay

We zouden allemaal een mat moeten hebben voor die lastige onthaakmomenten.

Gewatteerd om de vissen en ons te beschermen bij het knielen.

Veelzijdig en compact.

"Visbescherming is uiterst belangrijk en we moeten tegenwoordig allemaal een onthaakmat bij ons hebben ".