De hele dag vissen met een lange hengel kan zwaar werk zijn, vooral als er een zijwind is die de secties voortdurend buffert. Een kenmerk van Browning palen die het vissen in deze zware omstandigheden zo veel gemakkelijker maakt zijn de Square Ergonomic Pole Protectors (SEPP's) die passen op de 13m, 14.5m en 16m secties.

Deze korte konten zijn voorzien van Browning's unieke technologie voor vierkante profielen, waardoor ze een duidelijk vlak profiel hebben met afgeronde hoeken. Dit is zo veel makkelijker om vast te pakken en vast te houden onder de onderarm, waardoor de paal minder snel beweegt en de paal gemakkelijker te gebruiken is voor langere periodes. Hierdoor kan ik me meer concentreren op het vissen, waardoor ik langer dan ooit tevoren nauwkeuriger kan vissen.

Het profiel van de Sphere SEPP's is iets meer afgerond dan sommige andere Browning palen, waardoor ze naar mijn mening het perfecte profiel hebben voor maximaal comfort. Als de omstandigheden ruw zijn, maakt dit een enorm verschil voor hoe goed ik kan vissen.

De Square Ergonomic Pole Protectors hebben ook briljante geïntegreerde EVA-schuimsponzen die de uiteinden van de secties beschermen tegen schade bij het terugsturen.

Al met al een briljante innovatie die een enorme bijdrage heeft geleverd aan het vissen op de lange hengel. Zorg ervoor dat u ze de volgende keer dat u uw lokale Browning Pole Stockist bezoekt, uitprobeert.

Jim Hall

SEPP secties zijn slechts een van de unieke kenmerken van Browning flagship poles.

De geïntegreerde skidbungs bieden veel bescherming.

Het vierkant geprofileerde deel rust perfect onder de arm.

"lichtelijk afgerond, geven deze vierkantige secties maximaal comfort."