De Sphere Match is mijn favoriet, want eenmaal binnen blijft hij binnen, door zijn lange punt en licht gedraaide vlijmscherpe punt helpt de microbarb ook! Verbazingwekkend genoeg is hij zeer robuust, ondanks zijn lichtheid, en kan hij gemakkelijk omgaan met die bonus bultruggen die soms binnenvaren terwijl hij zich op andere soorten richt. Het is echt wat ik zou noemen een allrounder, perfect bij het voeren van het vissen op delicate mondvissen zoals voorn en kreeften, maar net als thuis bij het vissen op de hengel of het draven van een rivier voor kopvoorn.

Deze spade-eindhaak is verkrijgbaar in een uitgebreide reeks maten, los in pakketten van vijftien, van een maat 18 tot en met een 8. Ze komen ook op doorlopende kant-en-klaar geluste spoelen in dezelfde maten.

Als u op zoek bent naar een haak die veelzijdig en betrouwbaar is, hier is het!

 

Andy Blay

The Sphere Match, mijn favoriet.

Het assortiment omvat zowel losse als kant-en-klare haken.

Als ze eenmaal binnen zijn, blijven ze binnen.

"het is zeer robuust, ondanks zijn lichtheid en kan gemakkelijk omgaan met die bonus klonterige karper"