Heb je ooit die frustrerende sessies meegemaakt waarbij je te veel vis verliest en je afvraagt wat er aan de hand is? Visvangst kan extreem frustrerend zijn, alleen al het slaan van de beten kan moeilijk zijn, laat staan dat je ze er snel weer af kunt laten vallen. Dit is bijna zeker te wijten aan de haak, want sommige patronen passen gewoon niet bij hun benige monden en het constant verdraaien in het water.

De Sphere Feeder Ultra Lite serie is een haak die wel geschikt is voor het snelvissen op zijderupsen, met name voor voornagel en walvis, en is niet alleen een uitzonderlijke feederhaak, maar ook een geweldig madenpatroon bij het drijfvissen. Deze haken zijn vlijmscherp, zeer licht en zorgen voor de perfecte presentatie en als ze eenmaal binnen zijn, blijven ze binnen!

Verkrijgbaar op voorgeknoopte doorlopende spoelen met acht micro-barback-haaklengtes in de maten 8 tot 18. Deze spade-eindhaken zijn ideaal voor zijderupsen en hoewel het licht sterk genoeg is om elke bonusvis aan te landen die aan de haak is gehangen. Ze zijn ook verkrijgbaar in dezelfde maten los in pakjes met vijftien haken.

Colin Sheppard

Een vlijmscherpe haak en een geweldig patroon voor float of feeder.

Ik verlies heel weinig vis met dit haakpatroon.

De ideale haak voor rivierzilvervissen.

"Deze haken zijn vlijmscherp en zeer licht en creëren de perfecte presentatie."