Ik heb nogal wat keepnets, maar degene die ik vind dat ik meer gebruik dan alle andere zijn de Space Saver Carp Mesh modellen. Deze moderne netten hebben bewezen zeer duurzaam en sterk te zijn, waardoor ze ideaal zijn voor de grote karpers die op veel plaatsen te vinden zijn.

Ik heb de neiging om de visvriendelijke karpermaasversie te gebruiken, die beschikbaar is in 2,5m, 3m en 4m versies. Het gaas voelt heerlijk zacht aan, wat ik vooral leuk vind. De boven- en onderringen zijn gemaakt van een legering voor extra stevigheid en ik kan melden dat het gaas geen tekenen van slijtage in de hoeken vertoont - een veelvoorkomend probleem bij veel netten.

De bevestiging van de bankstick onder een variabele hoek is ook mooi versterkt en stelt me in staat om de netten perfect op de poten van mijn voetplaat te plaatsen.

Zoals de naam al doet vermoeden, nemen deze netten niet veel ruimte in beslag en zijn ze ook nog eens opvallend licht van gewicht. Voor vissers die meerdere netten bij zich moeten hebben, kunt u deze in een dubbele netzak met ruimte voor de rest van de lading kwijt.

Vaak een stuk onbezongen apparatuur dat we allemaal gebruiken, maar dat grondig is uitgedacht om zijn werk te doen met alle gemeenschappelijke zwakke punten die zijn ontworpen om een lange levensduur te geven.

Verkrijgbaar in lengtes van 2,5m, 3m en 4m.

Jim Hall

Ik hou echt van de sterke bank verstelbare stokadapter.

Het karpervriendelijke gaas droogt snel.

"Deze moderne netten hebben bewezen dat ze echt lang meegaan en sterk zijn."