Deze set van twee grote Pole Cups hebben een enorme capaciteit en ik vind het dan vooral nuttig aan het begin van een wedstrijd als ik een goede hulp van voeding wil introduceren aan een gebied in de zwempartij, een wegwerplijn bij wijze van spreken, die ongehinderd kan worden gelaten tot het laatste uur van de wedstrijd, terwijl het voeden van andere lijnen op een beetje-en-zacht-basis met de Mini Cups.

De bekers worden geleverd met paalpuntadapters met een standaard schroefverbinding die geschikt is voor Browning en de meeste andere palen. Ik had al schroefadapters gemonteerd op mijn voedingssets, die zoals verwacht door de cups pasten en met de bijgeleverde schroef werden vastgezet.

Deze bekers bevatten een ongelooflijke hoeveelheid aas, 250 en 175 ml, wat geweldig is voor het activeren van een lijn zonder de noodzaak om meer dan eens in en uit te sturen; ze zijn ook geweldig voor het meten van aas.

Een geweldige aanvulling op mijn arsenaal als ik snel, efficiënt en stiekem aan het begin van de wedstrijd wil gaan zwemmen of om een rijtje te vullen als de vissen het echt hebben!

Ryan Lewis

Deze grote paalbekers complimenteren de Mini Cups.

Geleverd met paalpuntadapters met een standaard schroefverbinding.

Geweldig om een lijn te starten met een goede dosis voer.

"Deze bekers bevatten een ongelofelijke hoeveelheid aas."