Haken zijn altijd al een beetje een heel persoonlijk onderwerp geweest als het gaat om mijn vissen, vind een patroon waar je vertrouwen in hebt en hou je aan vast. Iets nieuws proberen is nooit gemakkelijk en voelt zelden goed, maar sinds de introductie van de Sphere-haaklijn en het feit dat er een proefbatch naar mij is gestuurd, moet ik toegeven dat ik direct onder de indruk en bekeerd ben.

Het assortiment bestaat uit zes soorten, Match, Ultra Strong, Ultra Light, Beast, CPS LS en mijn favoriet de Sphere Classic. Al deze haakpatronen hebben verschillende toepassingen, maar de Classic is wat ik zou noemen een allrounder. Het is een haak met weerhaak en een lange schacht, geweldig voor het vissen met de hengel of de feeder, met een geweldige haaksnelheid. Het is ook een lichte haak, maar dit doet geen afbreuk aan zijn kracht. Een grote grote vis, hengel en feederhaak die wordt vastgebonden aan high-performance monofilament, of los in pakjes van vijftien. Maten tussen 12 en 18.

Als u op zoek bent naar een geweldige all-round haak, zoek dan niet verder!

Gary Ford

De Sphere Classic Hooks to Nylon - briljant!

Een grote allrounder, paal, drijver, feeder of gewoon slaan en vasthouden.

Vooraf gebonden op unieke ononderbroken rollende lengtes.

Verwijder een haaklengte en plaats de volgende haak eenvoudigweg in een positioneringspunt van de spoel.

"Als je op zoek bent naar een geweldige all-round haak, zoek dan niet verder!"