Veel van de commerciële locaties waar ik vis hebben groter dan de gemiddelde karper in hen en heel vaak de zwemmen hebben een paar addertjes onder het gras die je vissen kan kosten. In deze gevallen gebruik ik Black Magic Gold Power Elastic, omdat het pure Latex is en het heel snel na het plaatsen van de haak de kracht opvoert, waardoor die potentiële wedstrijd winnende brokken uit de buurt van de addertjes onder het gras en in het wachtnet terechtkomen.

Het is een grote kwaliteit elastische en grote waarde ook.

Beschikbaar in vier beoordelingen in 6m lengtes -

Groen 1.4mm - 10 rating

Blauw 1.8mm - 12 rating

Paars 2.2mm - 14 rating

Oranje 2.6mm - 16 rating

 

Gary Ford

Kwaliteit elastisch en van grote waarde.

Power Elastic is vooral goed voor grotere vissen.

"omdat het puur Latex is, wordt het heel snel opgeladen."