Vistentellers zijn een essentieel onderdeel geworden van een wedstrijdvisserset, aangezien de meeste commerciële visserijen een gewichtslimiet per visnet opleggen. Kom de weging in en vind dat je dit hebt overschreden betekent dat je gestraft wordt, iets wat je de wedstrijd kan kosten. Het kan moeilijk zijn om dit bij te houden, dus het loont om op veilig te spelen en ik doe dit door twee tellers te gebruiken, een voor het aantal gevangen karpers, en de andere om het gewicht te schatten terwijl ik meega.

Browning biedt twee verschillende Fish Counters, in principe hetzelfde, maar deze heeft een standaard schroefdraad waardoor hij in een standaard fitting op een zitkist kan worden geschroefd en op een gemakkelijk bereikbare plaats kan worden geklikt zonder dat hij weg hoeft te kijken.

Gary Ford

Een essentieel onderdeel van de moderne wedstrijdvisserij.

Standaard schroefdraad voor eenvoudige bevestiging in zitdozen en platforms.

Een mooi net van karpers die gemakkelijk onder het nettogewicht van de toelage vallen.

"Met de bankstiftdraad kan het aan een been van een zitkist worden bevestigd."