De CK Competition Nets zijn daarboven met mijn favoriete items van de kit, omdat ze de perfecte grootte en diepte hebben. Niet meer buigen en uitrekken, de vis rond het net jagen zoals bij een net en tussen mijn benen de val van 28 cm betekent dat de vis snel kan worden opgepakt, losgehaakt en voor je het weet zit hij in het net.

Verkrijgbaar in drie maten is de Hair Rigger net is er een die de wedstrijd visser vissen voor grotere vissen met behulp van haar opgetuigd aas indruk zal maken als het heeft een echt fijne 2 x 2mm mesh die die vervelende momenten elimineert wanneer de gemonteerde aas glipt door het gaas en krijgt vastgeroest waardoor verloren tijd van hook ups en gebroken haren. Alle drie de netten zijn licht en gemakkelijk te manoeuvreren, vooral de breedmazige snelheidsversies, zelfs bij de sterkste wind en tijdens de constante bestraffing heb ik nog niets gebroken.

Als je niet graag naar beneden gaat om de aangevoerde vis te vinden of als je ervaren hebt dat er haren in de maas zitten, dan moet je deze netten controleren, ze zijn gewoonweg prachtig.

Klein - Breedte 45cm, Hoogte 35cm, Diepte 28cm, Gaas 8 x 8mm

Medium - Breedte 50cm, Hoogte 40cm, Diepte 28cm, Gaas 8 x 8mm

Haartrekmachine - Breedte 50cm, Hoogte 40cm, Diepte 28cm, Gaas 2 x 2mm

Andy Blay

De netten zijn zeer gemakkelijk te manoeuvreren.

De perfecte diepte voor de behandeling van vissen van alle soorten en maten.

"Alle drie de netten zijn licht en gemakkelijk te manoeuvreren."