Het in topconditie houden van mijn aas is erg belangrijk voor mij, vooral als ik veel delicaat (en duur) aas gebruik zoals wormen en zwenkwielen. Een kwaliteitsvolle coole aaszak is een essentieel onderdeel van mijn boek omdat er geen groter randje is dan het beste aas.

De Sphere Cool Bait Bag is precies goed voor mij. De grootte betekent dat ik het kan laden met zes grote aasdozen, of rond een paar gallons aas, samen met wat koude pakken als het weer echt warm is. De tas heeft een mooie dikke isolatie om de temperatuur zo stabiel mogelijk te houden.

Net als de hele Sphere reeks is deze tas gemaakt om lang mee te gaan. De ritsen zijn mooi en stevig en ik hou van het zware materiaal dat een slim uitziend weefeffect heeft. Na enkele maanden gebruik vertoont de tas geen tekenen van slijtage, ook al heeft hij een zwaar leven.

Er is niet veel meer te zeggen over een coole tas, anders dan deze doet het werk perfect.

Jon Whincup

De Bait Bag heeft een folievoering en interne isolatie.

Het materiaal is echt slijtvast en gebouwd om lang mee te gaan.

"Net als de hele Sphere reeks is deze tas gemaakt om lang mee te gaan."