Korte hengels zijn alle woede op dit moment en zijn perfect voor karperreclamespots bij het vissen op korte tot middellange afstand. Ik heb de meeste CK hengels omdat ze zo goed zijn en mijn CK Carp Wand is vaak de eerste uit de zak bij het feeder-vissen op afstanden tot 25m. Deze 8' hengel is ultra slank en gemaakt van de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van carbon, heeft een licht gewicht van slechts 157 gram, heeft een vergevingsgezinde werking, is extreem nauwkeurig, beschikt over topkwaliteit toebehoren en heeft veel kracht in de middelste regionen die nodig zijn voor het constant vangen van grote vissen. De snag-free keeper ring is een leuke bijkomstigheid en omdat hij uit twee delen bestaat, kan hij worden opgeborgen en is hij klaar om te gaan zodra ik bij de visserij aankom.

Geleverd met een 1oz en 1,5oz tip is het echt een veelzijdige hengel die uiterst nuttig is in krappe zwempartijen of bij het vissen vanaf een platform.

 

Fil Passeira

Als je een fan bent van korte staven, kijk dan eens naar deze!

Het vangen van deze de hele dag is moeiteloos.

Genoeg kracht om te grote vissen te temmen.

"een veelzijdige hengel die uiterst nuttig is in krappe zwempartijen... "