Sinds ik bij het Browning Team ben gekomen en mijn eerste stuk bagage heb gekocht, een 10+ buis Xitan Pole Holdall, heb ik er langzaam aan toegevoegd, zo ben ik onder de indruk.

Alles wat de moderne wedstrijdvisser ooit nodig zal hebben.

Zware betrouwbare ritsen.

Gemakkelijk schoon te vegen, geweldig voor het plaatsen in de bestelwagen.

Draaghandvatten voor eenvoudig transport.

"Sinds ik bij het Browning Team ben gekomen en mijn eerste stuk bagage heb gekocht, een 10+ buis Xitan Pole Holdall, heb ik er langzaam aan toegevoegd, dat is hoe ik onder de indruk ben."

Mijn nieuwste aanwinst, en een die het assortiment Xitan-bagage dat ik nu heb compleet maakt, is de grote Roller & Accessoiretas. Deze tas is groot, met afmetingen van 100cm (H) x 35cm (B) x 25cm (H) en slikt gewoon elke lange accessoire op inclusief al mijn paalrollen. Gemaakt van zeer duurzaam, schoon te vegen en volledig waterdicht materiaal zorgt voor een zeer praktisch stuk bagage, het ziet er ook nog eens goed uit en onderscheidt zich zeker van de massa.

Kenmerken zijn onder andere - groot enkelvoudig compartiment, zware ritsen waardoor een lange opening ontstaat voor een brede opening en gemakkelijke toegang en draaggrepen voor een gemakkelijk transport.

Dit gamma van bagage dekt elke behoefte van de moderne visser.

Michael Corsini