Als je iets anders doet, ontstaan er randen die je vangsten massaal kunnen transformeren en de resultaten kunnen matchen.

Een kleine truc die ik de laatste tijd heb gedaan en die me terug heeft betaald, is het maken van een pasta met behulp van de toch al briljante Champion's Method Mussel Green Groundbait. Ik meng dit de avond voor een wedstrijd, want het kost tijd om de juiste consistentie te krijgen en het toevoegen van een beetje goede kwaliteit hennepolie zal een pasta creëren die F1's en karpers, evenals de meeste andere soorten niet kunnen weerstaan. Ik hou ervan om een consistentie te creëren die letterlijk aan de haak hangt, geweldig voor het vissen langs de rand en het visachtige aroma zal de vis binnenhalen van grote afstanden.

Geef het een kans, je zult je vangstsnelheid zien stijgen.

Ryan Lewis

Mussel Green Groundbait, het is een vismagneet!

Voeg hennepolie toe en je hebt een geweldige pasta.

Karper en F1's liefdespasta.

Iets anders kan wonderen verrichten.

"Als je iets anders doet, ontstaan er randen die je vangsten en resultaten massaal kunnen veranderen."