Hoewel het voor mij nog vroeg is om de nieuwe Champion's methode Robin & Krill te gebruiken, ben ik erg onder de indruk van de trekkracht van de vissen, want binnen enkele minuten na het voeren van wat in de marges van mijn lokale reclame vind ik karpers met hun staart uit het water!

Ontwikkeld voor grote vissen op de methode feeder heb ik veel succes gehad met het mengen, zoals te zien is op de verpakking, voordat ze gewoon in een paaltje worden gezet en aan de rand worden gevoerd. De plek waar ik vis is ondiep, dus het is niet nodig om een bal te maken omdat de fijne deeltjes een onweerstaanbare wolk vormen, die langzaam afdaalt naar de bodem van het meer en onmiddellijk karpers aantrekt.

Gemaakt voor gebruik met methode feeders, maar probeer het in te pakken.

Perfect voor het richten op grote karpers langs de rand.

Gewoon een van een briljante reeks van groundbaits.

Voeg 600ml water toe aan een zakje voor een perfect resultaat.

Klik voor meer details in de Browning-catalogus 2020

Het hoogtepunt van deze groundbait moet de toevoeging zijn van een van de beste visattractors ooit gemaakt, Robin Red, een vismagneet! De zak toont het juiste watergehalte om te mengen tot de perfecte consistentie, een die het perfecte pakket zal vormen op een methode feeder of zoals ik wil, een wolk of visachtige, kruidige attractors die vissen zullen hebben die vanuit alle richtingen in je zwemmen komen.

Dit is er slechts één uit het Champion's Method-assortiment, verkrijgbaar in zakken van 1 kg, waarmee u zeker meer vis zult vangen. Geef het een kans, je zult niet teleurgesteld worden.

Alec Roberts

"Ontwikkeld voor grote vissen!"

Het hoogtepunt van deze groundbait moet de toevoeging zijn van een van de beste visattractors ooit gemaakt, Robin Red, een vismagneet! De zak toont het juiste watergehalte om te mengen tot de perfecte consistentie, een die het perfecte pakket zal vormen op een methode feeder of zoals ik wil, een wolk of visachtige, kruidige attractors die vissen zullen hebben die vanuit alle richtingen in je zwemmen komen.

Dit is er slechts één uit het Champion's Method-assortiment, verkrijgbaar in zakken van 1 kg, waarmee u zeker meer vis zult vangen. Geef het een kans, je zult niet teleurgesteld worden.

Alec Roberts